In deze complete WordPress video cursus gaan we een “website bouwen in lagen”. Deze cursus is in de Engelse taal maar super simpel te volgen. Wil je op een zeer makkelijke manier een WordPress website maken dan is deze cursus voor jou. Deze methode is nieuw. Je gaat hier d.m.v. widgets en met drag and drop lagen bouwen op je site. Je gaat mooie lay-outs maken. Deze lay-outs zijn ook nog eens responsive zodat je website ook goed te bekijken is op mobiele apparaten.

Dit is een andere methode om een WordPress website te bouwen en gaat er gebruik gemaakt worden van de customizer welke gebruikt wordt bij een template. Het kan zijn dat je al een poosje aan het oefenen bent met WordPress en het nog niet echt voor elkaar krijgt om een mooie website te bouwen. Probeer dan deze methode, het is gratis. Maar er zijn wel kosten verbonden als je nieuwe style kits en extensions wilt maar dat hoeft niet. Op die manier zou het toch best wel prijzig kunnen worden.
Bekijk en bestudeer deze methode maar neem hier ook een kijkje zodat je een goede keuze kunt maken tussen deze methodes. En als je er niet uitkomt, stuur ons dan een mail.

Deze cursus valt onder het lidmaatschap Premium Account.  Wanneer je bent ingelogd kun je op de lessen klikken en de video’s bekijken. Inloggen kan aan de rechterzijde.
Of maak hier je account aan

Aflevering 1Cursus WordPress website maken d.m.v. widgets met drag and drop
Les 1Introductie
Les 2Installatie
Les 3Dashboard overzicht
Les 4Uitleg over de Lay-out
Les 5Instellingen van de Lagen op de website
Les 6Nieuwe pagina's maken
Les 7Creëer lagen op de Pagina's
Les 8Het plaatsen van een slider
Les 9Het plaatsen van een Video en andere media
Les 10Hoe een "laag" maken met HTML
Les 11Maak een child theme
Les 12Bestel nieuwe style kits om nog snelle een mooie site te maken
Les 13Hoe installeer je extensions, een soort van plugin
Les 14Verberg onderaan je site de icon "built with layers"

 

 

Nog geen toegang tot deze Cursus?

Deze cursus valt onder het “Premium Account”!

InloggenKlik hier om je aan te melden!
Wachtwoord vergeten