WordPress Website leren maken?

Schrijf je in en bekijk direct de gratis basis cursus. Het is echt gratis. Er staan 18 lessen voor je klaar. Een aantal video lessen een paar lessen met tips en een paar lessen om je wegwijs te maken in templates. Laat mij je de wereld van WordPress leren kennen. Er is veel expertise en je kunt werkelijk alles bouwen wat je maar wilt.

Let op! Onze cursus is verplaatst naar course-empire.nl klik op onderstaande knop om de cursus aan te vragen.

Wat ga je leren in je kennismaking met WordPress!

Het verschil tussen WordPress.org en WordPress.com
t
Video over Wat is WordPress en wat kun je ermee
Een webhosting provider en een domeinnaam kiezen
WordPress opzetten, inloggen en de eerste stappen in het dashboard
Template inspiratie zodat je direct een mooie website kunt maken
Heel veel tips en leuke ideeën en hoe ga je nu verder

Erg fijn deze site gevonden te hebben. Ik heb er heel veel aan. De uitleg is lekker duidelijk. Voor mij SUPER……

Testimonial: Ik heb het al eerder gemeld. Ik ben super blij met de site van Anja. Ik haal erg veel uit de geweldig goed opgezette filmpjes en ook snel geholpen bij een vraag aan Anja………De WordPress Studieclub……een Aanrader !! Zeker voor beginners zoals ik…

Roos Min-Wilderom

Ass, TTH Tandheelkunde

Je onderzoek

Je denkt al poosje aan het maken van website. Je hebt gekeken op internet en hier en daar ideeen opgedaan. Toen hoorde je over WordPress en dat het zo makkelijk was om een site te bouwen.

Maar oef, nu merk je dat er toch wel meer bij komt kijken. Je leest iets over WordPress.com en over WordPress.org en welke moet je dan nemen.

Oh ja en je leest dat je ook een webhosting provider nodig hebt. Wat is dat dan en ook nog een domeinnaam. Hoe doe je dat.

En wanneer je dan WordPress hebt geinstalleerd, hoe ga je dan verder. Allemaal vragen.

Starten maar

Gelukkig kunnen wij je helpen. We beginnen in een reeks video’s uit te leggen wat WordPress is, wat je ermee kunt doen en hoe je WordPress kunt opzetten. Daarnaast laten we zien hoe je kunt inloggen op je eigen website. Hoe je met het dashboard kunt werken. Ttips en ideeen over plugins en templates. Hiermee kun je je website een mooie uiterlijk geven.

Met onze lessen krijg je een beter idee over wat het is om een website te maken en te onderhouden.

En wanneer je de cursus hebt afgerond, heb je een mooie start gemaakt voor het maken van een mooie website.

Over SEO?
WordPress al SEO geoptimaliseerd is voor pagina’s en berichten goed gevonden worden in Google.
Over zelf doen?
Je met een WordPress website alles zelf kunt doen en je geen website bouwer/designer meer nodig hebt.
Over plugins?
Dat je met plugins extra functies kunt toevoegen aan je website. Zoals een contact formulier, een boekingscalender, een winkel en nog veel meer.
Over templates?
Je een template kunt kiezen of maken met een builder en daarmee zelf het uiterlijk van je website bepaald.
Ik heb al vele verschillende tutorials gelezen en video’s gezien maar zoals Anja ze uitlegt, nog nergens gezien en dat mag gezegd worden. Ik heb verschillende vragen gesteld en altijd krijg ik een eerlijk antwoord en zo vlug ze kan. Ik ben nu reeds enkele jaren vast lid van de WordPress  Studieclub en nog steeds wordt ik supersnel geholpen, gewoon top. Alsook in de cursussen, je vindt er bijna alles en mooi uitgelegd en in mensentaal dat is voor mij heel belangrijk. Ik vind er altijd de oplossing voor mijn probleem en mocht het niet zo zijn dan is er “Anja”! Iedereen die wil beginnen met WordPress, wordt lid en je zal er zeker geen spijt van krijgen. Ik vertel het tegen iedereen die ik weet die met WordPress werkt over deze fantastische site. Bedankt Anja!

Leerzaam en hele goede, snelle hulp! De video’s zijn duidelijk en heel leerzaam. En elke keer als ik toch met een vraag kwam te zitten, was Anja heel snel met het geven van een antwoord waardoor ik weer verder kon met het bouwen van m’n website. Anja, bedankt.

Fantastische hulp!!! Naast uitstekende uitleg en video’s biedt Anja ook nog eens geweldige hulp. Zij heeft mij enorm goed geholpen bij de start van het opbouwen van een geheel nieuwe website die in plaats moest komen van de oude. Uiteraard dien ik dan niet lui achterover te leunen, maar moet ik zelf ook aan de bak om het nodige te doen. Dat gaat prima met behulp van de video’s. Als kleine ondernemer duurt het door de schaars beschikbare tijd wat langer, maar het plezier dat iets lukt is des te groter. Het wordt zo wel mijn eigen website. SJAPOO!!

Lifetime Toegang!

Je krijgt lifetime gratis toegang. De inschrijving verloopt niet. Je krijgt ook een nieuwsbrief zodat je op de hoogte wordt gehouden over WordPress nieuwtjes en wanneer er nieuwe video’s en cursussen worden geplaatst. Ik nodig je uit om lid te worden. Geen zorg je zit nergens aan vast.