Onderzoek 
De WordPress Studieclub

 Jouw mening telt!
Hoi en fijn dat je mee doet met dit onderzoek.

Toelichting op enkele vragen:

3. hiermee bedoel ik een webwinkel met fysieke producten.

5. ben je coach, trainer en zie je jezelf als expert of ben je bezig een expert te worden en wil je deze expertise online gaan zetten in de vorm van online cursussen en trainingen.

6. Wanneer je online cursussen wilt gaan maken heb je een online leeromgeving nodig, een LMS(learning management system).

7. Een affiliate promoot producten van anderen via zijn eigen kanalen zoals een website of op social media. In ruil daarvoor ontvangt de affiliate een vergoeding.

8. Zou je een kant en klare website willen hebben waarmee je makkelijk affiliate producten kunt promoten.

10. Screencasting video's zijn video's die je opneemt van je eigen beeldscherm, zoals ik dat doe in mijn video's in de cursussen.

11. Digitaal vastgoed is de term die ik hanteer wanneer ik het heb over mijn websites. Dat kunnen zowel affiliate websites, webshops als persoonlijke websites zijn. Het zijn plekken waar ik content voor maak (teksten schrijf en foto’s voor maak) en die een bepaalde waarde hebben.

Je kunt het een beetje vergelijken met een huis. Die wordt met de tijd steeds meer waard dat is ook het geval met websites (en domeinen). Hier geldt overigens wel iets meer: blijven verbouwen ofwel blijven updaten. Waar je een huis nog enigszins kunt verwaarlozen, kan dat bij digitale content minder. Je zult er dus consistent aan moeten blijven werken.

Digitaal vastgoed is alles wat jij online maakt.

Wat wil jij zien op De WordPress Studieclub in 2022!

Is het antwoord op vraag 10 met ja beantwoord, dan ook graag de 3 onderstaande vragen beantwoorden. Is de vraag met nee beantwoord ga dan naar vraag 11.

12. De WordPress Studie is een oude website en ik wil deze graag ombouwen, maar dat gaat problemen geven met de gebruikers inlog en de software. Ik wil daarom een nieuwe moderne website opzetten met een nieuwe naam. En ook met nieuwe WordPress cursussen. We zetten ook enkele nog te gebruiken cursussen van De WordPress Studieclub over naar deze nieuwe website. Zou je dit een goed idee vinden en zo ja, ga je mee over naar deze nieuwe website?

Bedankt voor het invullen, ik waardeer het!