Premium WordPress Plugins

Nieuw bij de WordPress Studieclub! Handige, nuttige, kwaliteits WordPress plugins waar je echt wat aan hebt.

Wanneer je een Premium Account hebt kun je gebruik maken van deze plugins. Ik heb een developers licentie van deze plugins en mag daarom deze plugins op de sites van mijn leden/klanten zetten. Maar deze plugins mogen niet doorverkocht worden dat is strafbaar.

Ben je Premium Account lid? Dan mag je voor onderstaande plugins een aanvraag doen tot plaatsing op jouw eigen website. Je mag elke plugin eenmaal aanvragen.

Bekijk hieronder alle plugins. Wanneer je een verzoek tot plaatsing van een plugin wilt indienen, geef ons dan de naam van de plugin, je domeinnaam(URL) login gegevens en je ftp gegevens. Maak eerst een backup van je website. Het is op eigen risico.
Ga naar Plugin Aanvraag!

Premium WordPress Plugins:

​Openingstijden plugin:
Wanneer je website niet ingericht is om je openingstijden te tonen, dan kun je dat nu wel met deze plugin.
Het is een widget plugin, je toont nu dus heel makkelijk je openingstijden in de sidebar van je website. Kijk maar eens op deze pagina waar ik je een voorbeeld laat zien, hoe de openingstijden plugin eruit ziet. Ik heb er ook een video over gemaakt. Deze plugin bevat rich snippet codering. De betekenis kun je opzoeken op Google.

Bedrijfsgegevens plugin:
Wanneer je website niet ingericht is om je bedrijfsgegevens te tonen, dan kun je dat nu wel met deze plugin.
Het is een widget plugin, je toont nu dus heel makkelijk je bedrijfsgegevens in de sidebar van je website. Kijk maar eens op deze pagina waar ik je een voorbeeld laat zien, hoe de bedrijfsgegevens plugin eruit ziet. Ik heb er ook een video over gemaakt. Deze plugin bevat rich snippet codering. De betekenis kun je opzoeken op Google.

Website sneller maken plugin:
Met deze plugin kun je je website een stuk sneller maken. De laadtijd is erg belangrijk. Google zal je website hoger waarderen en je site bezoekers klikken niet weg wanneer het allemaal te langzaam werkt op je site.  Bekijk ook deze cursus.

Aanbevolen Premium Plugins

SOCIAL MEDIA PLUGIN

Met deze social media plugin kun je knoppen plaatsen op  je website, zodat je bezoekers je kunnen volgen en je content kunnen delen.

Monarch Social Sharing Plugin

EMAIL OPT-IN PLUGIN

Met deze plugin kun je pop-ups plaatsen op  je website, om je bezoekers te vragen hun gegevens in te vullen zodat jij deze mensen later een aanbieding kunt doen. Of een nieuwsbrief kunt versturen.

Bloom Email Optin Plugin

Pin It on Pinterest