Hoe werkt het op De WordPress Studieclub

WordPress is een content management systeem waarmee je een website kunt maken en onderhouden. Er komt heel veel bij kijken voor het maken van een website. Wij willen je graag op weg helpen met onze cursussen. De leermethode die wij hanteren is het maken van video’s, ook wel genoemd de “kijk mee over de schouder” video’s. Het is dus een visuele manier van leren. Wij doen het voor, jij doet het na.
Er staan al meer dan 150 video’s op de site in diverse cursussen verwerkt.

Welke Cursussen zijn er!

Gratis WordPress Cursus

Met de naam “Gratis Account

Mini cursus WordPress

Met de naam “Werken met WordPress

WordPress en aanverwanten

Met de naam “Premium Account

Professionle website maken

Met de naam “Werken met het Divi template

Dit is een gratis basis cursus, handig wanneer je nog niet zo veel weet over het maken van een website. Lees meer…

In deze cursus krijg je te zien hoe je met WordPress kunt werken. Hoe je berichten en pagina’s maakt en nog veel meer. Kijk hier…

In deze cursus zitten meer dan 150 WordPress lessen, zoals het maken van een webshop, cursus SEO enz. Lees meer…

Dit is een cursus om het template Divi te leren begrijpen. Met Divi bouw je een website visueel via de browser. Lees meer…

Wanneer je je inschrijft krijg je een eigen profielpagina. Klik rechts bovenaan op deze pagina en klik op inloggen. Daarna kom je op je eigen profielpagina. Zie afbeelding. Hier kun je je abonnementen beheren, je wachtwoord wijzigen en affiliate worden. Er is ook een helpdesk.

Om bij je cursussen te komen:
Klik bovenaan deze site op “Mijn Cursussen”. Je kunt contact opnemen via de helpdesk op je profielpagina. Maar ook via het menu support/contact.

Er is ook een blog pagina. Zie het menu. Op de blog pagina kun je interessante berichten vinden over alles wat met WordPress te maken heeft.