EXCLUSIEF Gratis WordPress Test Website Aangeboden Door De WordPress Studieclub:

“Hoe ik je 100% gratis laat oefenen met het drag & drop website bouwen systeem tot een mooie professionele website”

100% gratis – Bestel je eigen oefen website:
 • Geen hosting nodig, gewoon inloggen en starten
 • Inclusief mini cursus om je snel op weg te helpen
 • Maak keuze uit honderden templates, start direct
 • Schijf je in voor de nieuwsbrief om regelmatig updates  te ontvangen over
  "je website bouwen met een builder" & je krijgt toegang  tot je eigen test website.

  IS DIT IETS VOOR MIJ?

  Je website bouwen met een visuele website builder is nu mogelijk. Het is super leuk om te doen met het Drag & Drop systeem.  Je ziet direct het resultaat, omdat je je website gaat bouwen in de browser.

  Je maakt gebruik van kant en klare blokken, deze kun je plaatsen in kolommen maar ook over de hele breedte van je pagina. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het wel bouwen.

  Je kunt gebruik maken van website lay-out sjablonen, dus eigenlijk al kant en klare website pagina’s. Maar je kunt ook helemaal vanaf nul beginnen. Het is geheel aan jou om te kiezen.

  Daarom wil ik je graag kennis laten maken met deze website builder. Je krijgt toegang tot een WordPress website waarop deze builder is geïnstalleerd. Ik weet inmiddels door alle vragen die ik op mijn website krijg dat er veel interesse is om een eigen website te maken op een snelle en makkelijke manier.

  Nu kun je oefenen zonder het zelf op te zetten. Wil je graag oefenen? Ja? Vul dan je naam en e-mail adres in. Je ontvangt daarna een vragenformulier waarop je je gewenste website naam kunt  opgeven.

  Er wordt een account voor je aangemaakt en je kunt direct inloggen en beginnen. Ik heb er ook een mini cursus bijgemaakt om je op weg te helpen.

  Het is mogelijk om de website die je hebt gemaakt mee te nemen en te uploaden later in je echte website. Er gaat dus niets verloren van je test website.

  Het is natuurlijk heel goed mogelijk dat je al een website hebt. Maar misschien is de website wel ouderwets of voldoet niet meer. Dan is dit een mooie kans voor je om een nieuwe website te bouwen zonder dat je oude website eerst moet verwijderen.

  HOE WERKT HET!

  Het is echt 100% gratis en er zijn geen verplichtingen. Vaak heb je geen tijd om eerst alles uit te zoeken. Daarom kan het tijd schelen door snel te ontdekken of het maken van een website op deze leuke manier iets voor je is.

  Wanneer je na het oefenen denkt, ik wil op deze manier mijn website maken dan kan ik je begeleiden d.m.v. een online cursus (lage kosten, onder de 100 euro) Ik laat je in de cursus zien hoe je het template kunt installeren en instellen. Maar echt je hoeft deze cursus niet te nemen. 

  En natuurlijk hoe je kunt werken met het template en hoe je aan kant en klare lay-outs kunt komen. Tevens laat ik je zien waar en hoe je de website builder kunt kopen.

  En ik vertelde het al eerder je kunt je website pagina’s meenemen uit de test website naar je nieuwe website. Heb je zin om je eigen test website te bouwen meld je dan nu aan!

  Schijf je in voor de nieuwsbrief om regelmatig updates te ontvangen over 
  "je website bouwen met een builder" & je krijgt toegang tot je eigen test website.