De mooiste websites maak je met het super handige Divi templates

Bouw je website visueel in de browser. Je ziet direct wat je gemaakt hebt. Plaats teksten, foto’s en video’s met een muisklik. En het is ook nog eens super leuk om te doen.

Ken je het Divi template nog niet? Bekijk de onderstaande video’s en zie hoe leuk en makkelijk het is om een mooie WordPress website te maken.

Een Responsive Website

Met het Divi template is je website ook responsive en dus goed te bekijken op alle mobiele apparaten.

Er zijn nog zoveel websites op internet te vinden die heel slecht te bekijken zijn via bijvoorbeeld een smartphone. Dit is jammer want bezoekers klikken weg wanneer de pagina’s niet goed in beeld komen.

Bereik je doelen

Heerlijk wanneer je nu eindelijk die mooie website kan maken.

Je bent al een poosje bezig in WordPress, je hebt diverse templates gebruikt en getest. Maar het doet net niet dat ene wat jij wilt doen.
Leef je fantasie uit en maak het met het Divi template!

Je kunt het echt zelf

Je krijgt bij het template Engelse tutorials. Heb je daar geen zin in, dan kun je ook een Nederlandse cursus volgen. In deze cursus leer je hoe je met het template werkt en ook hoe je alle instellingen kunt doen. Welke plugins er nog meer belangrijk zijn voor het goed functioneren van je website. En er komen regelmatig update video’s, zodat je bijblijft met de nieuwe features van het Divi template.

37 Videolessen

De Nederlandse Divi cursus heeft 37 videolessen in 6 modules.

De Nederlandse Divi cursus staat los van het Divi Template. Het template koop je bij Elegant Themes. En de Nederlandse Divi cursus koop je bij De WordPress Studieclub

Stap 1

Bestel onderaan deze pagina het Divi template. Je krijgt ook toegang tot plugins en hun forum/helpdesk

Stap 3

Na betaling kun je inloggen op hun site en het Divi template downloaden en op je website uploaden.

Stap 2

Zorg dat je een Paypal account hebt of een credit card zodat je het Divi template direct kunt bestellen.  

Stap 4

Nederlandse Divi cursus volgen? Klik op de banner hieronder. Je kunt de Divi cursus bestellen en krijgt direct toegang.

Doe mee en bestel hier

Heb je ook zin om nu eens eindelijk op een leuke manier je website te maken? En misschien wil je ook wel websites voor andere gaan bouwen. Dat kan allemaal met het Divi template en voor de kosten hoef je het niet te laten.