Social media is hot. Een website zonder social media kan eigenlijk niet meer. Je wilt toch immers je publiek bereiken. En je publiek wil graag delen en je volgen. Met deze social media plugin kun je volgers krijgen en je kunt vragen aan je publiek je content te delen. De installatie is heel simpel en binnen een half uur kun je al de social media knoppen op je site hebben.

De volg mij knoppen vereisen wel dat je al accounts hebt bij de diverse social media aanbieders, zoals Facebook, Twitter, Google+ linkedin. Maar meestal heb je al wel een Facebook en twitter account.
Het is een betaalde plugin maar dan heb je ook wat, plus je krijgt tevens toegang tot al hun professionele WordPress templates.

Neem actie en zorg d.m.v. de social media plugin dat er meer bezoekers naar je website komen.

Dit is een video uit de WordPress Cursus “Social Media”.

Bronnen:

Wil je ook deze mooie en makkelijk te bedienen Social Media Plugin?

Heb je interesse en wil je deze plugin ook gebruiken ga dan naar deze link:

Uitleg: je hebt 3 pakketten bij deze aanbieder en de meest linkse is alleen voor de templates en niet voor de plugins.
Wil je deze plugin neem dan het middelste pakket(developer) of de meest rechtse(lifetime)
Verschil tussen developer en lifetime access is dat developer elk jaar opnieuw geld kost(alleen wanneer je updates wilt blijven ontvangen, het is niet zo dat je het niet meer mag gebruiken na een jaar). Maar zoals je misschien al weet zijn updates heel belangrijk voor het continueren van je website.
De lifetime is een keer betalen altijd lid.

Je hebt de video bekeken maar wil misschien ook de demo van de aanbieder van de plugin bekijken.

Wij zijn affiliate van deze plugin en ontvangen een deel commissie wanneer je deze plugin koopt. Maar wij zullen nooit een plugin of template aanraden welke wij niet zelf gebruiken of goed hebben getest. Deze social media plugin wordt ook op deze website gebruikt.