Een portfolio website maken is heel makkelijk met het juiste template. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Het juiste portfolio template heeft al rekening gehouden met de indeling van de foto’s zodat deze mooi en overzichtelijk worden getoond. Je kunt ook een galerie/gallery pagina maken, net zo makkelijk.

Bovendien kan de bezoeker op de foto klikken om deze vergroot in beeld krijgen in een pop-up, echt prachtig. Kijk maar eens naar de demo van dit template en deze demo website. Deze twee voorbeelden zijn geen responsive templates(niet geschikt voor mobiele apparaten zoals een smart phone.

Dit professionele Portfolio template is zeer geschikt om een portfolio website mee te maken en is wel responsive. Dit template heeft ook een super mooie en handige site builder waarmee je je website een eigen indeling kunt geven. Zelfs ook per pagina, dus elke pagina een andere indeling.

De WordPress Studieclub is affiliate van bovenstaande templates en vangt een vergoeding wanneer deze via onze link wordt aangeschaft. Wij willen benadrukken dat wij geen templates aanbevelen die wij niet zelf hebben gebruikt of nu nog gebruiken. Met de als laatste aangegeven template link hierboven is ook deze website gebouwd.