Wanneer je een nieuwe moderne website wilt gaan maken is het natuurlijk ook fijn wanneer dat op een leuke manier kan. Een nieuwe manier om je website te maken is door dit aan de voorkant te doen in de browser. Zodat je precies ziet wat je doet.

Ook wil je dat je nieuwe website goed te bekijken is op een mobiele telefoon en dat je website goed gevonden gaat worden via de zoekmachines.
Dit kan allemaal met een super mooi professioneel template met de naam Divi. Ik heb er een cursus voor gemaakt en wil je graag in onderstaande video alvast een voorproefje laten zien.

Bekijk onderstaande video, rechts onderaan kun je klikken om de video in groter beeld te bekijken.

 

 

Je kunt het Divi template zelf bekijken door op deze link te klikken. Heb je interesse om met dit super mooie template te gaan werken dan kun je deze met 10% korting hier bestellen.
Let op, dit template koop je niet bij ons op de site maar bij een andere partij. We zijn wel affiliate en daarom kun je 10% korting krijgen.

Wij hebben voor het Divi template een cursus gemaakt. Wil je ook de Divi cursus volgen? Dat kan via deze link naar de Divi cursus. Wil je alvast zien welke video’s lessen er zijn in de Divi cursus?