Iedereen kan een eigen webshop opzetten

Begin je eigen webshop

Doe jij wel eens online aankopen? Hoeveel winkels zijn er eigenlijk online? Het lijkt wel of iedereen een online winkel gaat beginnen. En waarom eigenlijk niet.

Het is mij opgevallen dat er steeds meer fysieke winkels gesloten worden. Terwijl de online verkopen weer met 9% zijn gestegen. Je hebt voor een online winkel geen winkelpand nodig, misschien een opslagplaats maar dat is toch goedkoper dan een winkelpand huren met alle bijkomende kosten lijkt mij.

Misschien heb je ook wel eens nagedacht om zelf een webwinkel te beginnen. Je hoort dat steeds meer mensen online spullen kopen. En wat kun je tegenwoordig niet online kopen. Ik zie dat er ook verse producten via internet verkocht worden zoals vis. Of een niche webshop, dus een online winkel met maar 1 product, dat je je dus richt op een kleine specifieke markt. De producten kunnen zijn leesbrillen, wijn, pennen of handgemaakte stoelen.

Begin zelf een winkel met WordPress!

WordPress is gratis software waarmee je een hele leuke mooie website mee kunt maken en je kunt er nu dus ook een webshop mee maken.

Ja maar er zijn al zoveel winkels. Dat is zeker waar en dat is ook waar jij anders in moet zijn. Zoek een leuke niche en geef een goede service, wees anders dan anderen.

Iedereen kan een online winkel beginnen, dus jij ook.